RVSNETTEN.nl bied u advies, ontwerp, levering, montage en reparatie van roestvast stalen netten voor elk denkbaar doeleind

De toepassingen van deze netten zijn vrijwel onbeperkt te noemen.
Inmiddels hebben wij rvs-netten toegepast als diefstal preventie voor parkeergarages, als balustrade toepassingen, afdekking langs de randen van stadsvijvers voor de bedekking van natuurstenen waarmee voorkomen wordt dat er met de stenen wordt gegooid. Ook dierentuinen maken dankbaar gebruik van onze expertise. Sinds 1993 zijn wij met netten toonaangevend in het ontwerpen en bouwen van dierenverblijven en volières . Verder zijn wij in allerlei branches een begrip, sport, bouw, dierentuinen, attractieparken, recreatie, offshore, scheepvaart, industrie en particulier. RVSnetten.nl opereert landelijk maar ook buiten ’s lands grenzen.
Hier staan wij voor: Wij zijn er voor u als één professioneel aanspreekpunt, van ontwerp tot aan de uitvoering alles gebeurt in eigen beheer.
Iedere situatie is uniek en niet één hetzelfde.

Wij houdenrekening met uw besteedbaar budget en zijn spitsen de uitvoering toe op het beoogde doel en uw wensen. Wij vinden hoe dan ook samen met u een RVS-net(te) oplossing op maat. Levering van verschillende uitvoeringen en maten vrijwel onbeperkt mogelijk, maaswijdte, draaddiameter gecoat of niet. Flexibiliteit, een passende totaaloplossing en vooral een tevreden

klant staan bij ons centraal. Kijk onder de button projecten voor de meest actuele voorbeelden en uitgevoerde opdrachten.

Casus: RVS-netten in Parkeergarage Amsterdam

RVS-netten in Parkeergarage Amsterdam

De uitdaging

De beheerder van deze flats is ten einde raad vanwege het toenemend vandalisme en aanhoudende diefstallen uit auto´s in de ondergrondse garage. Er is al veel geld uitgegeven aan automatische toegangsdeuren maar desondanks kunnen jongeren met minder goede bedoelingen nog steeds niet uit de garage geweerd worden.

Onze oplossing

KZ Netten adviseert na een inspectie en inventarisatiebezoek ter plaatse een RvS-net, (roest-vrij-stalen-net). Deze RvS-netten zijn vandalisme bestendig. Ze worden precies op maat gemaakt. Met de montage wordt rekening gehouden met de doorrijhoogte en de contouren van het gebouw. Met chemische ankers is het geheel in de muur gemonteerd. De RvS-netten en de montage middelen van KZ Netten zijn met de grootste zorg uitgezocht en komen allemaal met elkaar overéén. Er wordt op toegezien dat alles een  evenredige trek en breekkrachten belastbaarheid hebben. De maaswijdte van de RvS-netten is zodanig aangepast dat er niet overheen gelopen kan worden. De beheerder en bewoners zijn door het net zeker dat hun bezittingen weer veilig zijn.