KZ Netten bied u advies, ontwerp, levering, montage en reparatie van alle soorten netten voor elk denkbaar doeleind.

Toepassingen met netten zijn vrijwel onbeperkt

Inmiddels is KZ Netten vanaf 1993 in alle branches een begrip. Sport, bouw, dierentuinen, attractieparken, recreatie, offshore, scheepvaart, bedrijfsleven, industrie en particulieren behoren tot onze vaste klanten. KZ Netten is 24 uur per dag bereikbaar. Uw vragen worden z.s.m. door onze specialisten behandeld. We zijn professioneel, ervaren en leveren naast ons uitgebreide assortiment vooral maatwerk.

Maatwerk op basis van uw besteedbaar budget

Hier staan wij voor, wij zijn uw professionele aanspreekpunt van het ontwerp tot aan de uitvoering. Elke situatie is uniek en niet één hetzelfde. Op basis van uw besteedbaar budget en toegespitst op uw wensen en gebruik vinden wij samen met u een “net-oplossing” op maat.

Leveringen van verschillende kwaliteiten mogelijk. Flexibiliteit, een passende totaaloplossing en vooral een tevreden klant staan bij ons centraal. In het kort betekent dit voor u dat u in het hele traject van advies, levering, montage (met of zonder constructiebouw), en service alleen te maken hebt met de specialisten van KZ Netten.